Ana içeriğe atla

CİMER Whatsapp İletişim Hattı

Magazin D Whatsapp İhbar Hattı Numarası

magazin d whatsapp ihbar hatti
magazin d whatsapp ihbar hatti

Merhabalar bu yazımızda sizlere Kanal D'de hafta içi her gün saat 14:45 de ekranlara gelen Magazin D programının whatsapp ihbar hattı numarasını paylaşacağız.

Kanal D önceden sadece hafta sonları sabah vakitlerinde magazin programı yapılırken yoğun istek üzerine magazin programlarını canlı yayında hafta içi her gün öğlen kuşağında da vermektedir.Programın sunuculuğunu Özge Ulusoy yapmaktadır.

Magazin D programının whatsapp ihbar hattına sorularınızı,şikayetlerinizi,önerilerinizi ve bomba magazin haberlerinizi iletebilirsiniz.Tabii ki sürekli rahatsız etmemek gerekiyor.Sonuçta bir çok mesaj gönderildiği için whatsapp hattını gereksiz yere meşgul etmek yanlış olur.

Şimdi lafı uzatmadan sizlere magazin d programının whatsapp ihbar numarasını paylaşalım.Numaraya aşağıdan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz.

Magazin D Whatsapp İhbar Hattı Numarası = 0535 961 60 60

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Polis - Emniyet Genel Müdürlüğü Online İhbar Hattı

Herkese iyi günler dileriz.Bu yazımızda sizlere emniyet genel müdürlüğü online ihbar hattı sayfasını paylaşacağız. Daha önceden polis ihbar hattı numarası nı sitemizde paylaşmıştık.Lakin bu yazımızda online ihbar sayfasını paylaşacağız.Normalde polise ulaşmak için 155 numarasını aramanız yeterlidir.Fakat online olarak oturduğunuz yerden telefonla uğraşmadan da ihbarda bulunabilirsiniz. Buradaki siteye girerek emniyet genel müdürlüğüne online ihbarda bulunabilirsiniz.İhbarda bulunurken bilgilerinizi doğru ve eksiksiz girmeyi unutmayın.Çünkü tüm ihbar mesajları dikkate alınıp okunuyor.Eksik bilgi yazarsanız zaman kaybına yol açabilirsiniz.Bu yüzden yazdığınız bilgileri tekrardan kontrol ediniz. Şimdi Türkiye geneli Emniyet Genel Müdürlüğünün ihbar sitesini paylaşalım.Siteye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Emniyet Genel Müdürlüğü Online İhbar Sitesi = Buradan Ulaşabilirsiniz.

İBB Beyaz Masa Whatsapp İletişim Hattı

Merhaba arkadaşlar bizler istek, şikayet ve bazı durumları bildirmek için belediyelere ve resmi kurumlara ulaşmak isteyebiliriz. Bu yazımızda da ülkemizin en kalabalık şehri olan İstanbu için Beyaz Masa whatsapp ihbar hattını paylaşacağız; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Whatsapp İhbar Hattı; 0 552 153 00 34 Eklememizi istediğiniz kurum ve platformları bizlere yorum bölümünden iletebilirsiniz...

CİMER Whatsapp İletişim Hattı

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Cimer vatandaşların istek ve şikayetlerini cumhurbaşkanlığı yetkililerine ilettiği bir devlet platformu. Bu yazımızda Cimer'e ulaşmanın en basit yolunu paylaşacağız. Cimer'e mail, telefon ve whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. En basit alternatif olan Whatsapp'tan ulaşmak için; 150'yi tuşlayabilirsiniz...