Ana içeriğe atla

CİMER Whatsapp İletişim Hattı

Elektrik Kesintisi ve Arızası İhbar Hattı Numarası

elektrik kesintisi ihbar hattı numarası
elektrik kesintisi ihbar hattı numarası

Herkese iyi günler dileriz.Bu yazımızda sizlere elektrik kesintisi olduğu zaman arayacağınız ihbar hattı numarasını paylaşacağız.Numaraya yazının en altından ulaşabilirsiniz.

Elektrik kesintisi yaşadığınız zamanlarda BEDAŞ'ın yani boğaziçi elektrik dağıtım a.ş. şirketinin ihbar numarasını veya diğer TEDAŞ,TEİAŞ gibi elektrik şirketlerini arayıp konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.Elektriğin ne zaman geri açılacağınız ve bir daha ki kesintinin hangi gün ve saat kaçla kaç arasında olacağını öğrenebilirsiniz.

Türkiye'nin neresinde olursanız olun Alo 186 elektrik arızası numarasını arayarak elektrik kesintisi ve arızası ihbar kaydı oluşturabilirsiniz.Yani burada kullandığınız elektrik markası önemli değil.İster bedaş olsun ister tedaş, Alo 186 ihbar numarası tüm hepsi için geçerlidir.

186 numarasını telefonlarınızdan normal olarak düz şekilde 186 tuşlarını tuşlayıp arayabilirsiniz.Türkiye'nin neresinde olursanız olun 186 ihbar hattı çalışmaktadır.

Ek olarak kaçak elektrik kullandığından emin olduğunuz kişiler hakkında elektrik kaçağı ihbarında da bulunabilirsiniz.Mesela buradaki forma girerek BEDAŞ'ın kaçak elektrik ihbar formuna ulaşabilirsiniz.

Şimdi lafı uzatmadan elektrik kesintisi ve elektrik arızası için ihbar hattı numarasını paylaşalım.Aslında üst tarafta da paylaşmıştık ama yinede konunun sonuna da paylaşmak istedik.

Elektrik Kesintisi ve Arızası İhbar Hattı Numarası = 186

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Polis - Emniyet Genel Müdürlüğü Online İhbar Hattı

Herkese iyi günler dileriz.Bu yazımızda sizlere emniyet genel müdürlüğü online ihbar hattı sayfasını paylaşacağız. Daha önceden polis ihbar hattı numarası nı sitemizde paylaşmıştık.Lakin bu yazımızda online ihbar sayfasını paylaşacağız.Normalde polise ulaşmak için 155 numarasını aramanız yeterlidir.Fakat online olarak oturduğunuz yerden telefonla uğraşmadan da ihbarda bulunabilirsiniz. Buradaki siteye girerek emniyet genel müdürlüğüne online ihbarda bulunabilirsiniz.İhbarda bulunurken bilgilerinizi doğru ve eksiksiz girmeyi unutmayın.Çünkü tüm ihbar mesajları dikkate alınıp okunuyor.Eksik bilgi yazarsanız zaman kaybına yol açabilirsiniz.Bu yüzden yazdığınız bilgileri tekrardan kontrol ediniz. Şimdi Türkiye geneli Emniyet Genel Müdürlüğünün ihbar sitesini paylaşalım.Siteye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Emniyet Genel Müdürlüğü Online İhbar Sitesi = Buradan Ulaşabilirsiniz.

İBB Beyaz Masa Whatsapp İletişim Hattı

Merhaba arkadaşlar bizler istek, şikayet ve bazı durumları bildirmek için belediyelere ve resmi kurumlara ulaşmak isteyebiliriz. Bu yazımızda da ülkemizin en kalabalık şehri olan İstanbu için Beyaz Masa whatsapp ihbar hattını paylaşacağız; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Whatsapp İhbar Hattı; 0 552 153 00 34 Eklememizi istediğiniz kurum ve platformları bizlere yorum bölümünden iletebilirsiniz...

CİMER Whatsapp İletişim Hattı

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Cimer vatandaşların istek ve şikayetlerini cumhurbaşkanlığı yetkililerine ilettiği bir devlet platformu. Bu yazımızda Cimer'e ulaşmanın en basit yolunu paylaşacağız. Cimer'e mail, telefon ve whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. En basit alternatif olan Whatsapp'tan ulaşmak için; 150'yi tuşlayabilirsiniz...